Test/Review of Windyfire IMR14500 600mAh (Red)

36 posts / 0 new
Last post
HKJ
HKJ's picture
Offline
Last seen: 3 hours 11 min ago
Joined: 05/24/2011 - 12:23
Posts: 7028
Location: Copenhagen, Denmark
Jerommel wrote:
I’m trying to share the discharge graph in another topic, but it doesn’t work due to “%” symbols in the link… How do you work around that?

Use HTML codes directly, it is possible on this forum.

(img src=“http://…” )

( ) must be replace with less than and greater than

My website with reviews of many chargers and batteries (More than 1000): https://lygte-info.dk/

Jerommel
Jerommel's picture
Offline
Last seen: 3 hours 46 min ago
Joined: 01/04/2014 - 13:18
Posts: 5857
Location: the Hague, Netherlands
HKJ wrote:
Jerommel wrote:
I’m trying to share the discharge graph in another topic, but it doesn’t work due to “%” symbols in the link… How do you work around that?

Use HTML codes directly, it is possible on this forum.

(img src=“http://…” )

( ) must be replace with less than and greater than


Thanks! Thumbs Up

2Q19

Jerommel
Jerommel's picture
Offline
Last seen: 3 hours 46 min ago
Joined: 01/04/2014 - 13:18
Posts: 5857
Location: the Hague, Netherlands

Let’s see:

Nope… Facepalm

Quote:

What did i do wrong?
(dang, code doesn’t show in the quote..) Tired

(edit) I did this:
(img scr=“http://lygte-info.dk/pic/Batteries2012Small/Windyfire%20IMR14500%20600mA...) and replaced () with <>

2Q19

HKJ
HKJ's picture
Offline
Last seen: 3 hours 11 min ago
Joined: 05/24/2011 - 12:23
Posts: 7028
Location: Copenhagen, Denmark

A test:

Works fine.

My website with reviews of many chargers and batteries (More than 1000): https://lygte-info.dk/

Jerommel
Jerommel's picture
Offline
Last seen: 3 hours 46 min ago
Joined: 01/04/2014 - 13:18
Posts: 5857
Location: the Hague, Netherlands

HKJ wrote:
A test:

Works fine.

Could it be the space between the last “ and the > that i forgot..?

Let’s see:

Yep, that was it.

Okay, thanks Thumbs Up and sorry about the little derailment.

2Q19

Pages