Site loading issue

29 posts / 0 new
Last post
Pulsar
Pulsar's picture
Offline
Last seen: 2 months 5 days ago
Joined: 07/29/2011 - 00:41
Posts: 5834
Location: Maine
Site loading issue

So, when I load the site on my phone using mobile data I get:
“ERR_TOO_MANY_REDIRECTS”
But when I turn WiFi on it loads fine.
Before I tried using WiFi I tried clearing site data and cookies.

Anyone know why this would be happening?

emarkd
emarkd's picture
Offline
Last seen: 17 hours 55 min ago
Joined: 04/14/2015 - 22:04
Posts: 1535
Location: Georgia, USA

No, but I can confirm the same for me. It seems to be regional. On my wifi here in the Atlanta area, I get the redirect error. But if I connect through a VPN into some other parts of the country/world then it loads fine. Idk…

AlexGT
AlexGT's picture
Online
Last seen: 10 min 20 sec ago
Joined: 06/07/2012 - 17:39
Posts: 3767
Location: Texas

I was having trouble too even posted on BLF blogspot page and FB, some people also reported the same issues

sb56637
sb56637's picture
Online
Last seen: 2 min 22 sec ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 6190
Location: The Light

Thanks a lot for reporting it. I made a small configuration change, could you please try it again?

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

264
264's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Joined: 12/08/2011 - 14:52
Posts: 1176

I have been trying to load BLF for 3 hours. I get the redirect for a few seconds and then the page loads. Mid Michigan area.

sb56637
sb56637's picture
Online
Last seen: 2 min 22 sec ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 6190
Location: The Light

264 wrote:
I have been trying to load BLF for 3 hours. I get the redirect for a few seconds and then the page loads. Mid Michigan area.

Hi, is it still happening for you as of now?

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

264
264's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Joined: 12/08/2011 - 14:52
Posts: 1176

Screenshot 2017-12-28 22.32.22

Just got this message when typed in BLF in Google browser. Tried a old bookmark for BLF and then got on.

sb56637
sb56637's picture
Online
Last seen: 2 min 22 sec ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 6190
Location: The Light
264 wrote:

Screenshot 2017-12-28 22.32.22


Just got this message when typed in BLF in Google browser. Tried a old bookmark for BLF and then got on.

Hmm, OK, that’s another issue though. Is the “Too many redirects” thing still happening?

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

264
264's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Joined: 12/08/2011 - 14:52
Posts: 1176

Redirect issue is not happening now. Seems to be fixed.

264
264's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Joined: 12/08/2011 - 14:52
Posts: 1176

Tried Chrome and Firefox browsers and no redirect.

sb56637
sb56637's picture
Online
Last seen: 2 min 22 sec ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 6190
Location: The Light

264 wrote:
Redirect issue is not happening now. Seems to be fixed.

Thanks for confirming. Are you still using the same device and internet service as before when it was giving you redirect errors?

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

264
264's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Joined: 12/08/2011 - 14:52
Posts: 1176

Yes I am. Same device, service.

ImA4Wheelr
Offline
Last seen: 5 hours 5 min ago
Joined: 02/03/2013 - 14:51
Posts: 7753
Location: SC

I couldn't connect from any device here in South Carolina.  I don't know if it was just timing, but I was finally able to connect after going to the BLF Facebook page and then clicking on the BLF link.

https://www.facebook.com/BudgetLightForum/

sb56637
sb56637's picture
Online
Last seen: 2 min 22 sec ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 6190
Location: The Light
ImA4Wheelr wrote:

I couldn’t connect from any device here in South Carolina.  I don’t know if it was just timing, but I was finally able to connect after going to the BLF Facebook page and then clicking on the BLF link.


https://www.facebook.com/BudgetLightForum/

Hi, roughly at what time were you having this issue?

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

ImA4Wheelr
Offline
Last seen: 5 hours 5 min ago
Joined: 02/03/2013 - 14:51
Posts: 7753
Location: SC

^

First time I tried to load BLF was around 7PM Eastern Time.  I finally was able to load BLF probably about 20 minutes before I logged on to this session. 

sb56637
sb56637's picture
Online
Last seen: 2 min 22 sec ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 6190
Location: The Light
ImA4Wheelr wrote:

^


First time I tried to load BLF was around 7PM Eastern Time.  I finally was able to load BLF probably about 20 minutes before I logged on to this session. 

OK thanks. I think I fixed a small configuration mistake that I made today, but please let me know if it acts up again.

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

ohbreeeezy
ohbreeeezy's picture
Offline
Last seen: 17 hours 18 min ago
Joined: 09/26/2017 - 16:07
Posts: 120
Location: California

I can finally go on this site!

Coscar
Coscar's picture
Offline
Last seen: 8 hours 23 min ago
Joined: 01/03/2016 - 20:16
Posts: 342
Location: Gulf Coast

Couldnt connect 3pm-9pm. Too many redirects. can Connect now but maybe a little slow .. typing delayed

Im not a Pessimist …. just an Optimist with a lot of experience

sb56637
sb56637's picture
Online
Last seen: 2 min 22 sec ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 6190
Location: The Light

Coscar wrote:
can Connect now but maybe a little slow .. typing delayed

Thanks for the report. The slowness and delayed typing are a problem with your computer/device, not with BLF.

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

Kodachrome40
Kodachrome40's picture
Offline
Last seen: 4 months 4 weeks ago
Joined: 12/04/2013 - 14:34
Posts: 853

I had the same problem for about 6 hours. Site wouldn’t load. It’s working fine now.

DB Custom
DB Custom's picture
Offline
Last seen: 4 hours 58 min ago
Joined: 01/13/2013 - 22:28
Posts: 18021
Location: Heart of Texas

I too was having the problem earlier this evening, cleared cookies, no dice. Tried my phone, nope. My friend in East Texas was logging in fine on a different system. I rebooted my router and got on, then lost it again. Again cleared cookies but had to eventually take an indirect route in.
Seems to be ok now, but of course now it’s bedtime. lol

Dale

Pulsar
Pulsar's picture
Offline
Last seen: 2 months 5 days ago
Joined: 07/29/2011 - 00:41
Posts: 5834
Location: Maine

Working right this morning. Just found it odd that it would work on wifi but not mobile data… thought maybe my IP was banned for some reason lol

sb56637
sb56637's picture
Online
Last seen: 2 min 22 sec ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 6190
Location: The Light

Coscar wrote:

When typing the previous PM the delay after typing each letter was 2-3 seconds.

Yep, that’s definitely something on your computer that is hogging the resources. What you type doesn’t happen on the BLF server, it’s all inside your web browser.

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

Coscar
Coscar's picture
Offline
Last seen: 8 hours 23 min ago
Joined: 01/03/2016 - 20:16
Posts: 342
Location: Gulf Coast

Yeah, possibly a browser issue parsing the page but I dont think it was a hardware issue…. may have been a scheduled AV scan. I havent seen it before or since. Glad it is sorted out…

Im not a Pessimist …. just an Optimist with a lot of experience

ChrisGarrett
ChrisGarrett's picture
Offline
Last seen: 4 hours 32 min ago
Joined: 02/12/2014 - 22:03
Posts: 362
Location: Miami, Florida

Same here, yesterday. Clicked on the email link and it locked me out until this morning. I even deleted the sole cookie and it was still locking me out, until this morning, for some reason, after flashing the ‘lock-out’ page.

Win. 7 64, Chrome.

Chris

sb56637
sb56637's picture
Online
Last seen: 2 min 22 sec ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 6190
Location: The Light

ChrisGarrett wrote:
Same here, yesterday. Clicked on the email link and it locked me out until this morning. I even deleted the sole cookie and it was still locking me out, until this morning, for some reason, after flashing the ‘lock-out’ page.

Win. 7 64, Chrome.

Chris

Hi, sorry but I don’t understand what you mean by the “lock-out” page?

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

ChrisGarrett
ChrisGarrett's picture
Offline
Last seen: 4 hours 32 min ago
Joined: 02/12/2014 - 22:03
Posts: 362
Location: Miami, Florida

sb56637 wrote:
ChrisGarrett wrote:
Same here, yesterday. Clicked on the email link and it locked me out until this morning. I even deleted the sole cookie and it was still locking me out, until this morning, for some reason, after flashing the ‘lock-out’ page.

Win. 7 64, Chrome.

Chris

Hi, sorry but I don’t understand what you mean by the “lock-out” page?

The page that CHROME displays when it can’t get to a website, this one containing the ‘redirect’ message and the ‘try deleting your cookie’ message.

My GF was able to get on, using her MacBook at home, so I knew it wasn’t a ‘BLF’ issue.

Chris

sb56637
sb56637's picture
Online
Last seen: 2 min 22 sec ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 6190
Location: The Light

I see, thanks. It was sort of a BLF configuration issue, but I think I now have it corrected.

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

ChrisGarrett
ChrisGarrett's picture
Offline
Last seen: 4 hours 32 min ago
Joined: 02/12/2014 - 22:03
Posts: 362
Location: Miami, Florida
sb56637 wrote:
I see, thanks. It was sort of a BLF configuration issue, but I think I now have it corrected.

Thank you for that. Also, I wasn’t getting any of the email notices, which I though was odd, notwithstanding my cookie issue.

This place has been bulletproof, for me at least.

Thanks again.

Chris