Syntax for adding html hyperlink into personal signature

9 posts / 0 new
Last post
slowtechstef
slowtechstef's picture
Offline
Last seen: 2 hours 20 min ago
Joined: 02/17/2018 - 12:39
Posts: 74
Location: the Netherlands
Syntax for adding html hyperlink into personal signature

I would like to add an html link in my personal signature in such a way that the text is clickable while the hyperlink source is not visible.
What is the correct syntax for doing so?
I tried looking for a manual but was not able to find one.

I know how to write plain vanilla HTML, however in the personal signature on BLF this does not seem to work

slowtechstef
slowtechstef's picture
Offline
Last seen: 2 hours 20 min ago
Joined: 02/17/2018 - 12:39
Posts: 74
Location: the Netherlands

Finally I found out how to accomplish this: use the “advanced editor” for editing your personal signature to insert a new hyperlink.
Interestingly when I manually add exactly the same HTML code as the auto-generated HTML code in plain text editor, this does not work (?!).

JasonWW
JasonWW's picture
Online
Last seen: 8 min 46 sec ago
Joined: 10/22/2016 - 11:41
Posts: 6522
Location: Houston Texas

Cool, I’ve been wanting to do this for a long time. Lol.

The old Advanced Editor. I never use it. That’s why I could never get this done. Thanks

My Convoy L6 thread with XHP70.2, Texas Avenger FET driver, Narsil v1.2 ramping firmware, lighted side switch and cut down SMO reflector. Lots of amp draws on stock driver as well. 

My Supfire L5-S thread with XHP70, Texas Avenger FET driver, NarsilM v1.0 ramping firmware and lighted side switch. My mini L6! 

9 NarsilM user videos including GT 

Texas_Ace BLF Calibrated Lumen tube

 

Lightbringer
Lightbringer's picture
Offline
Last seen: 3 hours 12 min ago
Joined: 08/30/2016 - 14:12
Posts: 5208
Location: nyc

Hm? I’m not quite sure what you mean.

“Text is clickable while the hyperlink source isn’t”?

Example?

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0

JasonWW
JasonWW's picture
Online
Last seen: 8 min 46 sec ago
Joined: 10/22/2016 - 11:41
Posts: 6522
Location: Houston Texas

Lightbringer wrote:
Hm? I’m not quite sure what you mean.

“Text is clickable while the hyperlink source isn’t”?

Example?


He means the url is hidden and replaced by a single word, etc… that you can click.

My Convoy L6 thread with XHP70.2, Texas Avenger FET driver, Narsil v1.2 ramping firmware, lighted side switch and cut down SMO reflector. Lots of amp draws on stock driver as well. 

My Supfire L5-S thread with XHP70, Texas Avenger FET driver, NarsilM v1.0 ramping firmware and lighted side switch. My mini L6! 

9 NarsilM user videos including GT 

Texas_Ace BLF Calibrated Lumen tube

 

Lightbringer
Lightbringer's picture
Offline
Last seen: 3 hours 12 min ago
Joined: 08/30/2016 - 14:12
Posts: 5208
Location: nyc

Oh, like this?

Unno, I never had a problem. And I just use the regular “simple post editor” thingy.

Quote it as if replying, and lookit the source.

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0

JasonWW
JasonWW's picture
Online
Last seen: 8 min 46 sec ago
Joined: 10/22/2016 - 11:41
Posts: 6522
Location: Houston Texas

Lightbringer wrote:
Oh, like this?

Unno, I never had a problem. And I just use the regular “simple post editor” thingy.

Quote it as if replying, and lookit the source.


The simple post editor does not work for signatures.

My Convoy L6 thread with XHP70.2, Texas Avenger FET driver, Narsil v1.2 ramping firmware, lighted side switch and cut down SMO reflector. Lots of amp draws on stock driver as well. 

My Supfire L5-S thread with XHP70, Texas Avenger FET driver, NarsilM v1.0 ramping firmware and lighted side switch. My mini L6! 

9 NarsilM user videos including GT 

Texas_Ace BLF Calibrated Lumen tube

 

Lightbringer
Lightbringer's picture
Offline
Last seen: 3 hours 12 min ago
Joined: 08/30/2016 - 14:12
Posts: 5208
Location: nyc

Huh… ain’t that a kick in the head? Yeh, it takes everything quite literally, even entities.

Oh, well…

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0

slowtechstef
slowtechstef's picture
Offline
Last seen: 2 hours 20 min ago
Joined: 02/17/2018 - 12:39
Posts: 74
Location: the Netherlands

I guess this is a small Drupal 7 bug or inconsistency.
Ah well, at least we know there is a workaround Wink