Tmart Group Buy - Closed

283 posts / 0 new
Last post

Pages

Streamer
Streamer's picture
Offline
Last seen: 2 years 9 months ago
Joined: 12/01/2011 - 21:06
Posts: 3792
Location: TX

Sorry to say This  has to be the lousiest shipping in the WORLD !  Friggin' around for 2 months with this replacement thing.   i'M GLAD TO GET A REPLACEMENT BUT GDSOABYell   JUNE 3 STILL IN FRIG'N SWEDEN Yell

Product & Tracking Information

Postal Product:

Features:

  • Registered Mail
DATE & TIME
STATUS OF ITEM
LOCATION
 Origin Post is Preparing Shipment

 

 
 

We have received notice that the originating post is preparing to dispatch this mail piece.

June 3, 2014 , 9:32 pm

Processed Through Sort Facility

STOCKHOLM UTRIKES, SWEDEN

Gj
Gj's picture
Offline
Last seen: 1 month 4 weeks ago
Joined: 06/26/2013 - 15:44
Posts: 3066
Location: NY,USA

I got exactly the same update, 9:32pm. Probably just logged the shipping container's arrival.

skyrider1
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Joined: 11/18/2012 - 21:54
Posts: 762
Location: USA

Mine finally updated too, june 6th 8:40pm…in Sweden. I wonder when I’ll get it, my original order date is 3/22.

Gj
Gj's picture
Offline
Last seen: 1 month 4 weeks ago
Joined: 06/26/2013 - 15:44
Posts: 3066
Location: NY,USA

Mine hit ISC NY June 5th. and holding. Just got email notification today.

Streamer
Streamer's picture
Offline
Last seen: 2 years 9 months ago
Joined: 12/01/2011 - 21:06
Posts: 3792
Location: TX

Gj wrote:

Mine hit ISC NY June 5th. and holding. Just got email notification today.

 

+1 notification here too... Talk 'bout slow boat from China.  Been lifting my whiskers to piss while waitin' on this one. 

Sirius9
Sirius9's picture
Offline
Last seen: 21 hours 19 min ago
Joined: 03/04/2012 - 19:23
Posts: 4653
Location: South Europe

I received my replacement last week: quality is worse than first one that I received, LED is old XM-L (first one was XM-L2) but the driver is correct Smile
They used silicone adhesive under emitters on both of them Flat Stare pain to remove…

 

DayLighter
DayLighter's picture
Offline
Last seen: 5 years 4 months ago
Joined: 11/29/2012 - 01:22
Posts: 2829
Location: New York City

Received mine yesterday too.. same here, correct driver and old LED Silly oh well..

The only way to do a great work is to love what you do.

Gj
Gj's picture
Offline
Last seen: 1 month 4 weeks ago
Joined: 06/26/2013 - 15:44
Posts: 3066
Location: NY,USA

Arrived at my P.O. an hour and a half ago. 

skyrider1
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Joined: 11/18/2012 - 21:54
Posts: 762
Location: USA

Finally got my light yesterday. Haven’t really inspected it yet since I’ve lost the excitement for the light but the Oring at at the body tube to head was broken. I’ll need to find a replacement for that…once I feel like working on this light.

Originally ordered 3/22 and finally recieved what I ordered 6/14, 8 days short of 3 months.

Beachlogger
Offline
Last seen: 11 hours 38 min ago
Joined: 12/04/2013 - 23:08
Posts: 995
Location: S.E. Alaska

Glad to see some of you getting replacements, still waiting on mine, was starting to think it was all bs

Beachlogger
Offline
Last seen: 11 hours 38 min ago
Joined: 12/04/2013 - 23:08
Posts: 995
Location: S.E. Alaska
My replacement came in yesterday, light has a xml in it and a 17 mm size driver. Draws 1.5 amps at tail on high , light is black in color and has Cree xm- lt6 written on it . Light is noticeably less bright than the 1st. Whines bad on high , looks pretty nice though, emitter is glued in with some rubbery clear stuff, maybe I’ll try my luck with my first mod attempt :Sp
OscarM
Offline
Last seen: 4 years 11 months ago
Joined: 11/16/2012 - 14:20
Posts: 1002
Location: Sweden

Mine is broken now. Changed wires from driver to led, and that improved the amperes.
The new wires were much stiffer though. yesterday when i was going to try my new 26650 in it, nothing happened. After some troubleshooting i saw that the transistor (?) Right between the 2 led wires had come almost loose from the driver board, due to the stiffness from the new wires, “bending” the transistor off the board.
I don’t think it’s repairable, but haven’t tried anything yet.
Thinking about what i should replace it with, another east 092 driver, or perhaps i should try stacking a couple extra 7135 on a 2.8A driver.

Pages