BLF ReyLight Titanium Flashlight 3*Nichia

195 posts / 0 new
Last post
steel_1024
steel_1024's picture
Offline
Last seen: 3 months 4 weeks ago
Joined: 10/17/2016 - 14:06
Posts: 488
Location: Taiwan

Sorry for my poor english.

mattlward
mattlward's picture
Offline
Last seen: 9 hours 49 min ago
Joined: 06/19/2015 - 09:20
Posts: 3235
Location: Illinois, USA

The new preon clip does fit the copper and ti tool. Just did an emitter swap for a customer on one and tested it on all of my tools.

EDC rotation:
FW1A, LH351D 4000k (second favorite)
FW3A, LH351D 3500k
FW3A, SST20 FD2 4000k
FW3A, Nichia 4000k sw40 r9080 (favorite light!)
FW3A, Cree XP-L Hi 5A3
Emisar D4V2, SST20 4000k

Gunga
Gunga's picture
Offline
Last seen: 52 min 56 sec ago
Joined: 11/28/2014 - 16:56
Posts: 2051
Location: Vancouver, Canada

Was it hard to mod the Preon?

Note : clips should be available next month.

mattlward
mattlward's picture
Offline
Last seen: 9 hours 49 min ago
Joined: 06/19/2015 - 09:20
Posts: 3235
Location: Illinois, USA

Not really hard… just small. But, this fella sends me smaller to work on. Could not do one tiny neck light, led integrated into driver and was about 10mm.

EDC rotation:
FW1A, LH351D 4000k (second favorite)
FW3A, LH351D 3500k
FW3A, SST20 FD2 4000k
FW3A, Nichia 4000k sw40 r9080 (favorite light!)
FW3A, Cree XP-L Hi 5A3
Emisar D4V2, SST20 4000k

Gunga
Gunga's picture
Offline
Last seen: 52 min 56 sec ago
Joined: 11/28/2014 - 16:56
Posts: 2051
Location: Vancouver, Canada

Cool. Wasn’t sure if it was glued or not. I do aaa mods all the time. I’m planning on a new LED and driver.

SG3
SG3's picture
Offline
Last seen: 1 week 1 day ago
Joined: 02/04/2017 - 11:52
Posts: 46
Location: Illinois

WWEFANS wrote:
Is there a way to remove the UV glue so that I can replace the trits?

Soak it in acetone overnight.

"Yes, I'm a custom knife maker who is afraid of the dark..."

-Me

ReyLight
ReyLight's picture
Offline
Last seen: 1 week 2 days ago
Joined: 09/04/2012 - 02:35
Posts: 2140
Location: 1200km away from home.
SG3 wrote:
WWEFANS wrote:
Is there a way to remove the UV glue so that I can replace the trits?
Soak it in acetone overnight.

Thank you, Sorry I was in holiday.

maukka
maukka's picture
Offline
Last seen: 8 months 1 week ago
Joined: 12/31/2015 - 04:15
Posts: 2175
Location: Finland

Just realized my Ti Triple driver has some timing error. All the blinky modes are 3.5 times slower than they’re supposed to.

Hidden mode 5 (slower beacon) stays 8500 ms on low when it’s supposed to be 2450 ms. The 8 Hz strobe is more like 2 Hz strobe.

Any ideas?

ReyLight
ReyLight's picture
Offline
Last seen: 1 week 2 days ago
Joined: 09/04/2012 - 02:35
Posts: 2140
Location: 1200km away from home.

maukka wrote:
Just realized my Ti Triple driver has some timing error. All the blinky modes are 3.5 times slower than they’re supposed to.

Hidden mode 5 (slower beacon) stays 8500 ms on low when it’s supposed to be 2450 ms. The 8 Hz strobe is more like 2 Hz strobe.

Any ideas?

TheStar firmware was by the ?

Bruno28
Offline
Last seen: 3 days 20 hours ago
Joined: 11/27/2014 - 23:20
Posts: 534
Location: Australia

damn this is sexy! Im in for option 1 please.

ReyLight
ReyLight's picture
Offline
Last seen: 1 week 2 days ago
Joined: 09/04/2012 - 02:35
Posts: 2140
Location: 1200km away from home.
Bruno28 wrote:
damn this is sexy! Im in for option 1 please.

Sorry it was gone for a ling time.

underkeeper
Offline
Last seen: 4 years 6 months ago
Joined: 05/20/2017 - 23:38
Posts: 1
Location: Deutschland

Hi
today my light stopped changing modes after half clicks it just stays on high

Does anybody have experience with this`?

ReyLight
ReyLight's picture
Offline
Last seen: 1 week 2 days ago
Joined: 09/04/2012 - 02:35
Posts: 2140
Location: 1200km away from home.

underkeeper wrote:
Hi
today my light stopped changing modes after half clicks it just stays on high

Does anybody have experience with this`?

Email replied, will send another driver.

ToyKeeper
ToyKeeper's picture
Offline
Last seen: 8 hours 52 min ago
Joined: 01/12/2013 - 14:40
Posts: 10793
Location: (469219) 2016 HO3

maukka wrote:
Just realized my Ti Triple driver has some timing error. All the blinky modes are 3.5 times slower than they’re supposed to.

Hidden mode 5 (slower beacon) stays 8500 ms on low when it’s supposed to be 2450 ms. The 8 Hz strobe is more like 2 Hz strobe.

Any ideas?


Sounds like it might need to have its fuse values changed to increase the clock speed? That should be possible without modifying the actual firmware… Maybe something like this?
avrdude -c usbasp -p t13 -u -Ulfuse:w:0x75:m -Uhfuse:w:0xFF:m

Pages