[07-MAR-2016] Current status of BLF upgrade process

777 posts / 0 new
Last post
Mike C
Mike C's picture
Offline
Last seen: 34 min 5 sec ago
Joined: 01/22/2014 - 08:03
Posts: 2584
Location: Sweden

Being able to quote the OP is not on the list of this OP. No plans to fix it?

sb56637
sb56637's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 7079
Location: The Light
Mike C wrote:
Being able to quote the OP is not on the list of this OP. No plans to fix it?

Unfortunately I already tried and couldn’t make it work. Sorry!

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

1dash1
1dash1's picture
Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Joined: 08/29/2015 - 22:02
Posts: 1576
Location: Hilo, Hawaii

Why is it …

Whenever I click on a new discussion thread, it opens up on the second post and I have to scroll back up to see the OP. Sick Am I doing something wrong (need to reconfigure my setup in some way)?

If not, is this problem fixable? Glasses

Rule 1-1 as it applies to life, take it as it comes.

raccoon city
raccoon city's picture
Offline
Last seen: 1 hour 37 min ago
Joined: 10/06/2010 - 02:35
Posts: 17095
Location: रॅकून सिटी Palm Desert CA USA

sb56637 wrote:

Mouseover images are supported anywhere that the Advanced Post Editor is supported. However, for now the mouseover code needs to be manually added to the posts using the Advanced Posts Editor "Source" button. The source code looks like this:

<a href="#" ><img src=" URL_IMG-1 " onmouseover="this.src=' URL_IMG-2 '" onmouseout="this.src='URL_IMG-1 '"  /></a>

 


Old mouseovers contain a strange link.

And freshly made mouseovers don't work (for me.)

sb56637
sb56637's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 7079
Location: The Light

1dash1 wrote:
Why is it …

Whenever I click on a new discussion thread, it opens up on the second post and I have to scroll back up to see the OP. Sick Am I doing something wrong (need to reconfigure my setup in some way)?

If not, is this problem fixable? Glasses

Hmm, I haven’t seen this yet. What browser and OS are you on?

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

sb56637
sb56637's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 7079
Location: The Light
raccoon city wrote:
Old mouseovers contain a strange link.

Could you give me a few links for this issue? Thanks!

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

raccoon city
raccoon city's picture
Offline
Last seen: 1 hour 37 min ago
Joined: 10/06/2010 - 02:35
Posts: 17095
Location: रॅकून सिटी Palm Desert CA USA

sb56637 wrote:
raccoon city wrote:
Old mouseovers contain a strange link.
Could you give me a few links for this issue? Thanks!

Earlier today my mouseover signature had a strange link, so I tried to fix it, and now the mouseover is gone.

I looked in this thread and found just one mouseover:

http://budgetlightforum.com/comment/896251#comment-896251

If I see any other mouseovers with strange links, I'll post a link in this thread.  Wink

EDIT:  I wouldn't be surprised if the strange links are only in mouseovers created in the last week.

1dash1
1dash1's picture
Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Joined: 08/29/2015 - 22:02
Posts: 1576
Location: Hilo, Hawaii

sb56637 wrote:
1dash1 wrote:
Why is it …

Whenever I click on a new discussion thread, it opens up on the second post and I have to scroll back up to see the OP. Sick Am I doing something wrong (need to reconfigure my setup in some way)?

If not, is this problem fixable? Glasses

Hmm, I haven’t seen this yet. What browser and OS are you on?

The problem occurs for me in Chrome and Windows 7.

My other PC running Chrome and Windows 8.1 works fine.

Rule 1-1 as it applies to life, take it as it comes.

sb56637
sb56637's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 7079
Location: The Light

1dash1 wrote:
sb56637 wrote:
1dash1 wrote:
Why is it …

Whenever I click on a new discussion thread, it opens up on the second post and I have to scroll back up to see the OP. Sick Am I doing something wrong (need to reconfigure my setup in some way)?

If not, is this problem fixable? Glasses

Hmm, I haven’t seen this yet. What browser and OS are you on?

The problem occurs for me in Chrome and Windows 7.

My other PC running Chrome and Windows 8.1 works fine.

I guess you could try to log out of BLF, delete all cookies related to budgetlightforum.com, and log back in again. Can’t hurt anyway.

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

1dash1
1dash1's picture
Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Joined: 08/29/2015 - 22:02
Posts: 1576
Location: Hilo, Hawaii

Okay.

I’ll try later today.

BTW, can you check your PM? I had a question for you.

Rule 1-1 as it applies to life, take it as it comes.

shrick
shrick's picture
Offline
Last seen: 3 years 2 months ago
Joined: 10/15/2014 - 07:15
Posts: 699

Hang me for this,its ok… Theres quite some functionality just taken away in this release and stuff that just does not work. I appreciate your effort SB, but my honest opinion is that I prefer the previous version. I must admit, Im not sure why this release was pushed, might be good reason though.

Halo...
Halo...'s picture
Offline
Last seen: 5 years 1 month ago
Joined: 12/15/2011 - 02:39
Posts: 3304
Location: Halo island

They are discontinuing security updates for the old version. Meaning if you tried to stay on the old version it would become vulnerable to hacking. Sb put off updating as long as he could.

mattlward
mattlward's picture
Offline
Last seen: 3 hours 55 min ago
Joined: 06/19/2015 - 09:20
Posts: 3160
Location: Illinois, USA

I have noticed, that with some frequency when clicking a post and having it open in a new tab that the page will not load. I never had this problem with the old server. I am running Firefox and Chrome on Windows 7 with multiple machines and have seen the behavior on multiple machines as well as Android. I have also seen this across multiple network providers.

It could be a bandwidth problem or a problem with the initial page request or part of the initial handshake being eaten somewhere.

EDC rotation:
FW1A, LH351D 4000k (second favorite)
FW3A, LH351D 3500k
FW3A, SST20 FD2 4000k
FW3A, Nichia 4000k sw40 r9080 (favorite light!)
FW3A, Cree XP-L Hi 5A3
Emisar D4V2, SST20 4000k
S2+, XM-L2 T6 4C

1dash1
1dash1's picture
Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Joined: 08/29/2015 - 22:02
Posts: 1576
Location: Hilo, Hawaii

sb56637 wrote:
1dash1 wrote:
sb56637 wrote:
1dash1 wrote:
Why is it …

Whenever I click on a new discussion thread, it opens up on the second post and I have to scroll back up to see the OP. Sick Am I doing something wrong (need to reconfigure my setup in some way)?

If not, is this problem fixable? Glasses

Hmm, I haven’t seen this yet. What browser and OS are you on?

The problem occurs for me in Chrome and Windows 7.

My other PC running Chrome and Windows 8.1 works fine.

I guess you could try to log out of BLF, delete all cookies related to budgetlightforum.com, and log back in again. Can’t hurt anyway.

SB:

My error. Blushing

I habitually click on the “new” replies to pick up the discussion where I last left it.

Well, on a brand new discussion thread, clicking on the “new” starts off on post #2.

I need to break this habit. (That should be easy enough, since I’ll be immediately reminded of my mistake by having to scroll up to see the OP.)

Funny, I never had this problem on the old website. I guess it was smarter than me!

Sorry for troubling you!

Rule 1-1 as it applies to life, take it as it comes.

sb56637
sb56637's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 7079
Location: The Light

1dash1 wrote:

My error. Blushing

I habitually click on the “new” replies to pick up the discussion where I last left it.

Well, on a brand new discussion thread, clicking on the “new” starts off on post #2.

Actually the “X new” link should take you directly to the first new post number, not necessarily to post #2. This feature actually seems to work well (for you guys at least, unfortunately there’s a major bug for me with my admin privileges Sad ), which is one of the few major advantages of this upgrade.

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

sb56637
sb56637's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 7079
Location: The Light
shrick wrote:
Hang me for this,its ok… Theres quite some functionality just taken away in this release and stuff that just does not work. I appreciate your effort SB, but my honest opinion is that I prefer the previous version. I must admit, Im not sure why this release was pushed, might be good reason though.

Yeah, I won’t disagree with you on this. But it was unfortunately necessary, because it’s absolutely imperative to be using software with security updates. These complex forum engines always have bugs, and if the developers don’t look for and fix them the bad guys will find them and exploit them. So I really didn’t have any choice but to upgrade.

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

sb56637
sb56637's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 7079
Location: The Light

mattlward wrote:
I have noticed, that with some frequency when clicking a post and having it open in a new tab that the page will not load. I never had this problem with the old server. I am running Firefox and Chrome on Windows 7 with multiple machines and have seen the behavior on multiple machines as well as Android. I have also seen this across multiple network providers.

It could be a bandwidth problem or a problem with the initial page request or part of the initial handshake being eaten somewhere.

Hmm this doesn’t sound good. Anybody else seen the same thing?

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

raccoon city
raccoon city's picture
Offline
Last seen: 1 hour 37 min ago
Joined: 10/06/2010 - 02:35
Posts: 17095
Location: रॅकून सिटी Palm Desert CA USA

sb56637 wrote:
mattlward wrote:
I have noticed, that with some frequency when clicking a post and having it open in a new tab that the page will not load. I never had this problem with the old server. I am running Firefox and Chrome on Windows 7 with multiple machines and have seen the behavior on multiple machines as well as Android. I have also seen this across multiple network providers. It could be a bandwidth problem or a problem with the initial page request or part of the initial handshake being eaten somewhere.
Hmm this doesn't sound good. Anybody else seen the same thing?

I have.  It happens to me several times a day, but I skim every new post on the forum.  I just reload the page that won't load, and the problem is gone.  Wink

By the way, I use Chrome on Windows 7 and Windows 8.

sb56637
sb56637's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 7079
Location: The Light

raccoon city wrote:

sb56637 wrote:
mattlward wrote:
I have noticed, that with some frequency when clicking a post and having it open in a new tab that the page will not load. I never had this problem with the old server. I am running Firefox and Chrome on Windows 7 with multiple machines and have seen the behavior on multiple machines as well as Android. I have also seen this across multiple network providers. It could be a bandwidth problem or a problem with the initial page request or part of the initial handshake being eaten somewhere.
Hmm this doesn’t sound good. Anybody else seen the same thing?

I have.  It happens to me several times a day, but I skim every new post on the forum.  I just reload the page that won’t load, and the problem is gone.  Wink


By the way, I use Chrome on Windows 7 and Windows 8.


Ok, thanks. And is this when loading single tabs or multiple tabs at once and/or quick succession?

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

raccoon city
raccoon city's picture
Offline
Last seen: 1 hour 37 min ago
Joined: 10/06/2010 - 02:35
Posts: 17095
Location: रॅकून सिटी Palm Desert CA USA

sb56637 wrote:
Ok, thanks. And is this when loading single tabs or multiple tabs at once and/or quick succession?

I usually load at least a few tabs, in quick succession, at a time.

sb56637
sb56637's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 7079
Location: The Light

OK I made an adjustment that I hope will improve or eliminate the issue with hanging tabs opened in quick succession. I’d appreciate your experiences.

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

shrick
shrick's picture
Offline
Last seen: 3 years 2 months ago
Joined: 10/15/2014 - 07:15
Posts: 699
sb56637 wrote:
shrick wrote:
Hang me for this,its ok… Theres quite some functionality just taken away in this release and stuff that just does not work. I appreciate your effort SB, but my honest opinion is that I prefer the previous version. I must admit, Im not sure why this release was pushed, might be good reason though.

Yeah, I won’t disagree with you on this. But it was unfortunately necessary, because it’s absolutely imperative to be using software with security updates. These complex forum engines always have bugs, and if the developers don’t look for and fix them the bad guys will find them and exploit them. So I really didn’t have any choice but to upgrade.

Thanks for your effort SB… Wink

The Miller
The Miller's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Joined: 12/14/2015 - 12:08
Posts: 9908
Location: Charente France

With all the beautifull BLF special flashlights….
Can’t anybody who has them take a picture with a white background to replace the current pic?
I mean, de Kronos set would look better then the now widely despised SRK that is shown right?

DavidEF
DavidEF's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 2 days ago
Joined: 06/05/2014 - 06:00
Posts: 7699
Location: Salisbury, North Carolina, USA

The Miller wrote:
With all the beautifull BLF special flashlights….
Can’t anybody who has them take a picture with a white background to replace the current pic?
I mean, de Kronos set would look better then the now widely despised SRK that is shown right?

Funny, those lights were specifically chosen recently by members of BLF to be put up on the page, replacing what was there before. That SRK is one TK owns and modded a while back. And the light on the left is the original BLF X6-SE, from the first GB with Eagle Eye. The light on the right is simply a SK-68 zoomie.

-Edit: Here is the relevant thread.

Edit again: OOPS! Wrong one! Here!

The Cycle of Goodness: “No one prospers without rendering benefit to others”
- The YKK Philosophy

The Miller
The Miller's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Joined: 12/14/2015 - 12:08
Posts: 9908
Location: Charente France

ha yes I saw the BLF special on the left.
Knowing what that SRK is changes the meaning of the pic of course, thanks.

djozz
djozz's picture
Offline
Last seen: 21 min 20 sec ago
Joined: 09/07/2012 - 17:04
Posts: 17993
Location: Amsterdam

DavidEF wrote:
The Miller wrote:
With all the beautifull BLF special flashlights….
Can’t anybody who has them take a picture with a white background to replace the current pic?
I mean, de Kronos set would look better then the now widely despised SRK that is shown right?

Funny, those lights were specifically chosen recently by members of BLF to be put up on the page, replacing what was there before. That SRK is one TK owns and modded a while back. And the light on the left is the original BLF X6-SE, from the first GB with Eagle Eye. The light on the right is simply a SK-68 zoomie.

-Edit: Here is the relevant thread.

Edit again: OOPS! Wrong one! Here!

Hey, so you are calling my dedomed XP-E2 @2.1A 40kcd red hotrodded sk68-clone simple? Wink

The Miller
The Miller's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Joined: 12/14/2015 - 12:08
Posts: 9908
Location: Charente France

hahahaha and now all of them are explained for the special ones they are.

DavidEF
DavidEF's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 2 days ago
Joined: 06/05/2014 - 06:00
Posts: 7699
Location: Salisbury, North Carolina, USA

Sorry, djozz, I missed that detail! Oops

The Cycle of Goodness: “No one prospers without rendering benefit to others”
- The YKK Philosophy

sb56637
sb56637's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
Joined: 01/08/2010 - 09:29
Posts: 7079
Location: The Light

OK, the BLF Community-Moderated Spam Control System® is now in place and seems to be working correctly. Please remember that BLF is not Reddit, so please do NOT use the spam button to mark posts you disagree with. Thanks! (Please take a look at the instructions on how to use the SPAM button.)

Budget Light Forum ...where Frugal meets with Flashlight!

ToyKeeper
ToyKeeper's picture
Offline
Last seen: 7 hours 37 min ago
Joined: 01/12/2013 - 14:40
Posts: 10761
Location: (469219) 2016 HO3

The Miller wrote:
With all the beautifull BLF special flashlights….
Can’t anybody who has them take a picture with a white background to replace the current pic?
I mean, de Kronos set would look better then the now widely despised SRK that is shown right?

Well, BLF does start with “Budget”… and the Kronos set is arguably not “budget”. I’d also argue that BLF is more about making than about consuming. So I think the cheaper lights in the current logo are still more representative. Make something awesome. Plus, they won the vote (except for disagreement about whether to use a P60 or C8, and then the X6 got used instead).

Lights like the Kronos set are nice… but they’re not what BLF is really about.

I wouldn’t mind a minor logo upgrade though, to add translucency and clean up Moire patterns on some edges: (current logo on top, suggested upgrade on bottom)




Pages