Lichtpartner Led Lighting

Hi all,

Below our broad range of led products. Best quality and fair priced. Please contact us if you have any questions.

Are these 90+CRI?

Ha Bertje,
Heb even op je site gekeken en wat ik mis, en bij vrijwel alle lichtverkopers, is CRI informatie van de lichtbronnen. Deze zou er standaard overal bij moeten. Ikzelf heb niet minder dan 90CRI in mijn huis en merk duidelijk het verschil met 80 (gelukkig is IKEA 1 van de weinigen die 90+ CRI lampen verkopen (en vermelden!) ), maar ik zou heel blij zijn met een webshop die een standaard goede 90+ CRI selectie heeft.
Groet, Jos

(question about high CRI domestic lighting)

The website does not show much CRI information.

Dit is alleen een armatuur. Gaat dus niet om de lichtbron. Ze hebben op hun site diverse lichtbronnen beschikbaar. Bij de buizen staan netjes de CRi waardes vermeld.
Nadeel van hoge CRi, is dat de lumen opbrengst lager wordt. En hogere CRi wilt niet altijd zeggen, dat er genoeg rood-waarde in zit. Het is een gemiddelde van alle kleuren.
Rood-waarde is erg belangrijk om natuurlijk en warm licht te krijgen. Je moet dus eigenlijk weten of de rood-waarde minimaal 80 is

Mijn reactie was niet zozeer op de afbeelding maar op de website.
Ik zie geen CRI vermeld bij de peertjes en spots, maar misschien zit het wat dieper verborgen in de site . Ik vind persoonlijk dat dat meteen duidelijk moet zijn. De efficientie van hoge CRI is enorm omhoog gegaan de laatste jaren, dus ik zie het persoonlijk steeds minder als een trade-off maar gewoon als een voorwaarde. Ik waardeer een roodwaarde-vermelding ook (R9), hoe meer informatie hoe beter (compleet TM-30 rapport bij elke lichtbron? :innocent: ).
Hmm, misschien verder engels praten op een engelstalig forum…

(sorry about the dutch talk)

Wow, this is turning into an international site. It is often said that when two persons from Friesland meet in a crowd, they automatically switch to Fries, and the rest of the people are ignored. Let’s stick to using one common language in this forum. Except special messages that are ment for one person, like: fijne verjaardag (happy birthday).

Sorry Henk, I will behave from now on :slight_smile: