Acebeam K75 problem ?

6 posts / 0 new
Last post
kinhcan55
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 09/03/2018 - 15:01
Posts: 23
Location: Vietnam
Acebeam K75 problem ?

Hi guys
My acebeam K75 has 2 weird black lines inside the lens,i can see it more clearly when i activate the turbo mode
can you tell me why please
Anybody have the same problem ?
Thank you so much

Edited by: kinhcan55 on 06/20/2022 - 09:13
Rusty Joe
Rusty Joe's picture
Offline
Last seen: 1 hour 10 min ago
Joined: 07/24/2011 - 00:22
Posts: 3787
Location: Houston, TX

Any brown spots or streaks on the emitter?

kinhcan55
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 09/03/2018 - 15:01
Posts: 23
Location: Vietnam

No buddy, the LED is fine, 2 lines are on the lens, they are perfectly straight

Rusty Joe
Rusty Joe's picture
Offline
Last seen: 1 hour 10 min ago
Joined: 07/24/2011 - 00:22
Posts: 3787
Location: Houston, TX
kinhcan55 wrote:
No buddy, the LED is fine, 2 lines are on the lens, they are perfectly straight

See customer care about getting a new one.

ArtieT59
ArtieT59's picture
Offline
Last seen: 7 hours 55 min ago
Joined: 02/25/2020 - 17:55
Posts: 3521
Location: CT, USA

i dont understand what you mean by black lines on the lens? on the glass lens? can you take and post a picture? or a link to a picture?

 

I agree with Rusty Joe though, Acebeam should be pretty good about sending out a new lens. 

[FLF] Five Light Friday https://budgetlightforum.com/node/78749

Check out some of my new lights (picture heavy) and quick first impressions of them here: https://budgetlightforum.com/node/77180

My Sft40 beamshots / comparison thread: https://budgetlightforum.com/node/78100

The BLF GT with SFT40 (2300lm, 2700m+ @ 30 seconds!)
https://budgetlightforum.com/node/79561

zoulas
zoulas's picture
Offline
Last seen: 13 hours 18 min ago
Joined: 06/01/2020 - 08:35
Posts: 2320

I agree, two black lines sounds like a Sony Trinitron problem from the 90s.