Astrolux S2 issue

8 posts / 0 new
Last post
Dr Forinor
Dr Forinor's picture
Offline
Last seen: 2 days 1 hour ago
Joined: 11/20/2016 - 13:47
Posts: 84
Location: Scotland, UK
Astrolux S2 issue

Just received this today, amazing bit of kit.

Only problem is, it won’t allow me to “customise” the settings. From On, I tap the cap 15+ times, it goes into config mode, I get one click and a stutter and that’s it. Without me having clicked the tailcap on that first blink, it changes Muggle Mode on, and off. I’ve tried it several times to get into Config mode and it does the same every time. It won’t go past that into any other setting to allow changes of anything else.

Any tips please?

Edited by: Dr Forinor on 01/09/2017 - 14:43
Jerommel
Jerommel's picture
Online
Last seen: 13 min ago
Joined: 01/04/2014 - 13:18
Posts: 2844
Location: the Hague, Netherlands

I think i read something similar before about this BLF X6 driver, but i can’t find the topic.

Looking for:

5” parabolic reflector (for recoil light)

Dr Forinor
Dr Forinor's picture
Offline
Last seen: 2 days 1 hour ago
Joined: 11/20/2016 - 13:47
Posts: 84
Location: Scotland, UK

Any other help? Big Smile

scianiac
scianiac's picture
Offline
Last seen: 1 hour 57 min ago
Joined: 02/05/2015 - 18:50
Posts: 157
Location: Northeast, US

Are you sure you are clicking it off in the middle of the shudder to turn off muggle mode or how can you tell it’s going from muggle to normal if you just let it go through the shudder, or maybe I misunderstood what you were saying there.

Co-owner/Engineer at STO Flashlights.

khas
Online
Last seen: 3 min 55 sec ago
Joined: 08/08/2014 - 07:20
Posts: 530
Location: Denmark

Take a look in this tread from post #6716 and forward :

http://budgetlightforum.com/comment/959256#comment-959256

Dr Forinor
Dr Forinor's picture
Offline
Last seen: 2 days 1 hour ago
Joined: 11/20/2016 - 13:47
Posts: 84
Location: Scotland, UK

It goes into muggle mode without me having clicked.

So when it isn’t in Muggle Mode, I click it 16 times, it starts the config mode, gets to the first Blink, it stutters, and then the config automatically exits (without any input me) and automatically goes into Muggle Mode.

This happens every time.

Dr Forinor
Dr Forinor's picture
Offline
Last seen: 2 days 1 hour ago
Joined: 11/20/2016 - 13:47
Posts: 84
Location: Scotland, UK

Ok, tried it again and it works fine now for some reason, thank you. I was obviously doing something wrong.

Question about changing Mode Groups, to change this is after the 5 Blinks. How do I choose which Mode I want?

Dr Forinor
Dr Forinor's picture
Offline
Last seen: 2 days 1 hour ago
Joined: 11/20/2016 - 13:47
Posts: 84
Location: Scotland, UK

Never mind, got it sorted, thank you guys Smile