Convoy l6 help

5 posts / 0 new
Last post
Captbigdaddy
Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Joined: 12/16/2016 - 22:05
Posts: 8
Convoy l6 help

I just received my convoy l6. I have new keeppower imr’s and they are fully charged. I cannot get the light to work at all. I have tried connecting the batteries with a magnet but no luck. To be clear the magnet was a little silver one off of a name badge I had here at the house; not one I purchased as a designated connector. Are there other ways to connect the batteries or is there another potential problem with my light?

Edited by: Captbigdaddy on 01/11/2017 - 19:02
Lights-Out
Lights-Out's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Joined: 01/03/2017 - 20:07
Posts: 102
Location: canton
Captbigdaddy
Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Joined: 12/16/2016 - 22:05
Posts: 8

Thanks. I’m a newbie so I’m a little nervous about taking the light completely apart. Is there anything I need to be particularly careful with? Also do you have any suggestions about connecting the batteries? Thanks for your help

khas
Offline
Last seen: 39 min 49 sec ago
Joined: 08/08/2014 - 07:20
Posts: 659
Location: Denmark
Lights-Out wrote:
Check this out http://budgetlightforum.com/node/51949

Post # 5 from this thread :

madsnake wrote:
First check if the ring in front of the tailcap is tightened. If it is not, the tailcap wont make contact.
vdub1968
Offline
Last seen: 5 months 1 day ago
Joined: 10/29/2013 - 21:36
Posts: 8
Location: ohio

Just received my Convoy L6 and it also didn’t work I cleaned the tail cap and tighten the ring and work like a charm.